Kloakarbejde

Din lokale kloakmester i Viborg

Leder du efter en autoriseret kloakmester i Viborg og omegn, da står vi hos entreprenør Tonny Gammelby ApS klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring indenfor entreprenørbranchen og har kloakmester Tobias Gammelby ApS fast tilknyttet, når vi arbejder med kloakering og anlæg af kloak.

Vores kunder er både private boligejere og sommerhusejere, erhvervsvirksomheder og landbrug i og omkring Viborg, på Hobro-kanten og omkring Aalborg.

Alt udføres under autoriseret kloakmester

Har du problemer med kloakken, er der rotter ved din ejendom, eller oplever du lugtgener eller gener med vand, der ikke vil sive væk fx fra gårdspladsen eller indkørslen? Så er det ofte kloakken eller et omfangsdræn, den er gal med.

Uanset hvad, så står vi og den autoriserede kloakmester Tobias Gammelby klar til at hjælpe.

Ved brug af moderne udstyr, tv-inspektion og præcise målinger kan eventuelle skader og blokeringer hurtigt afdækkes – i mange tilfælde kan en effektiv og professionel spuling af rørene være nok, i andre tilfælde må kloakken eller dele af den skiftes for at sikre, at dit kloaksystem virker, som det skal.

Nedenfor kan du se nogle af de opgaver, vi påtager os sammen med Tobias Gammelby, vores kloakmester i Viborg:

  • Professionel kloakspuling
  • Separatkloakering
  • Nyanlæg af kloak
  • Renovering af kloak
  • Etablering af dræn, herunder omfangsdræn
  • Højvandslukke
  • Sikring af kældre
  • Tv-inspektion

Vores tilknyttede kloakmesterfirma er din garanti for, at alle opgaver udføres korrekt og efter forskrifterne, så du har en problemfri kloak i mange år fremover.

Som kloakmester i Viborg rykker vi ud med det samme

Har du problemer med kloakken, eller har du brug for råd og vejledning i forbindelse med renovering af dræn, gårdsplads eller andet? Da er du velkommen til at kontakte os – herefter sørger vi for, at vores kloakmester i Viborg, Tobias Gammelby, bliver sat på sagen – så du hurtigt får den fornødne hjælp.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 23 83 08 eller skrive en e-mail til info@tonnygammelby.dk.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud