Om os

Entreprenør med mange års erfaring

Entreprenør Tonny Gammelby ApS har mange års erfaring indenfor entreprenørbranchen. Vi har gennem årerne udviklet vores metoder og materiel til at kunne lave næste alle typer opgaver indenfor branchen. Med fokus på de løbende kvalitetskrav, det moderne byggeri stiler i dag.

Vi har byggemodning, Støbning, jordarbejde, Stupfræsning, haveanlæg, Nedbrydning, genopbygning, Landbrugsbyggeri, boligbyggeri, Jordvarmeanlæg, Vognmandskørsel og Entreprenørmaskiner. I forbindelse med samarbejdet med kloak virksomhed Tobias Gammelby ApS så kan vi også hjælpe dig med kloakarbejde.

Vores virksomhed er certificeret og har kvalitetskontrol på vores udførte opgaver. Entreprenør Tonny Gammelby ApS kan hjælpe dig med din næste byggeopgave. Kontakt os for et tilbud eller rådgivning.

Landbrug

Vi arbejder indenfor alle dele af landbrugsbyggeri og har egen maskinpark til opgaverne.

Jordarbejde

Etablering af jordvarmeanlæg og alle former for støbearbejde udføres. Grave – og vejanlæg laves med egen maskinpark. Læs mere 

Entreprenør

Vi laver nedbrydning – og kloakerings opgaver i samarbejde med Kloakvirksomhed Tobias Gammelby ApS. Vi leverer sand, grus, jord og andre materialer til byggeriet. Læs mere 

(+45) 20 23 83 08 info@tonnygammelby.dk