Belægning

Jordarbejdet i forbindelse med belægning er altid i førersædet

Jordarbejdet under belægningsstenen er altid altafgørende for et tilfredsstillende resultat – uanset om det er en ny terrasse i haven, eller det drejer sig om en parkeringsplads til tungt belastet trafik. Belægningsarbejdet skal altid være udført på bedste vis for at resultatet bliver og forbliver, som det skal være. Du bør derfor altid udvælge en kompetent samarbejdspartner i forbindelse med dit belægningsprojekt.

Lad os hjælpe dig godt i gang med dit belægningsprojekt

Entreprenør Tonny Gammelby udfører belægningsarbejde til alle belægningsopgaver inden for indkørsel, terrasse, gangstier, støttemure, trapper m.m. Vi er i stand til at skabe præcis den type løsning, du har brug for. Er en klassisk løsning eksempelvis noget for dig? Eller du er måske til det lidt mere kreative? Uanset hvilke behov du har, hjælper vi dig med at skabe præcis det resultat, du ønsker.

Vi har ekspertisen og kvalifikationerne

Vi har kvalifikationerne og de rette maskiner til at udføre alle former for belægningsarbejde – og vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser på det materialevalg, du foretrækker. Hos Entreprenør Tonny Gammelby har vi ekspertisen inden for alle typer af belægningsmaterialer, og vores belægningsarbejde udføres altid af professionelle medarbejdere uden fejl eller mangler.

Har du brug for mere viden?

Er du i tvivl om, hvorvidt de anvendte belægningsmaterialer til dit projekt skal være grus, granit, betonfliser, sten eller noget andet? Eller mangler du idéer til, hvilken retning dit projekt skal gå i? Så giver vores medarbejdere dig den rådgivning og vejledning, som du har brug for. Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 23 83 08 eller skrive en e-mail til info@tonnygammelby.dk.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud

[forminator_form id=”9″]