Støbearbejde

Støbning af sokkel til ny- og tilbygning udføres

Skal du have støbt sokkel til en tilbygning eller til nybyggeri? Eller har du på anden vis brug for hjælp til støbning? Så hjælper vi dig altid på den bedst mulige måde hos Entreprenør Tonny Gammelby ApS.

Din professionelle samarbejdspartner

Støbearbejde er ikke noget, man lige klarer selv i løbet af eftermiddagen eller aftenen. Det kræver erfaring, ekspertise og planlægning. Støbearbejde kan med andre ord meget vel gå hen og være en svær og langvarig proces, hvis ikke du har beskæftiget dig med støbning tidligere.

Vi anbefaler dig til at kontakte en professionel samarbejdspartner. Hos Entreprenør Tonny Gammelby ApS sparer vi dig for både frustrationer og tid, når vi udfører dit støbearbejde på en effektiv og kvalitetsbevidst måde til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder dig støbningsopgaver inden for:

  • Støbning af sokkel
  • Støbning af gulve
  • Støbning af vægge
  • Støbning af parcelhuse
  • Støbning af tilbygninger

Få styr på dit støbearbejde

Du er måske virksomhedsejer, og din fabrik har set bedre dage? Industrigulvet kan være ved at være godt slidt ned? Det udførte støbearbejde spiller en stor rolle for holdbarheden på dit produkt. Materialevalg og udførslen af støbearbejdet er vigtige forhold for at sikre en god holdbarhed.

Vi er altid i stand til at sikre kvalitetsbevidste løsninger, og vi giver dig gerne gode råd og vejledning i forbindelse med støbeprojektet. Hos os går du aldrig galt i byen!

Ring i dag

Du skal være mere end velkommen til at kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi er med sikkerhed en kompetent samarbejdspartner for netop dig.

Landbrug

Vi arbejder indenfor alle dele af landbrugsbyggeri og har egen maskinpark til opgaverne.

Jordarbejde

Etablering af jordvarmeanlæg og alle former for støbearbejde udføres. Grave – og vejanlæg laves med egen maskinpark. Læs mere 

Entreprenør

Vi laver nedbrydning – og kloakerings opgaver i samarbejde med Kloakvirksomhed Tobias Gammelby ApS. Vi leverer sand, grus, jord og andre materialer til byggeriet. Læs mere 

(+45) 20 23 83 08 info@tonnygammelby.dk