Entreprenør

Entreprenør Tonny Gammelby – din professionelle samarbejdspartner

Når det kommer til udførslen af alle entreprenøropgaver, er Entreprenør Tonny Gammelby din professionelle, ideelle samarbejdspartner. Med mange års erfaring i branchen kan du forvente, at vi med meget stor sikkerhed er i stand til at hjælpe dig med præcis den arbejdsopgave, du står med.

Hvad end det drejer sig om belægningsarbejde, støbnings- og jordarbejde, nedbrydning og genopbygning eller noget helt andet inden for entreprenørbranchen, står vores professionelle team klar til at hjælpe dig.

Vi kan klare næsten det hele inden for vores fag og er altid kvalitetsbevidste i forbindelse med de arbejdsopgaver, vi udfører – både fordi vi altid ønsker tilfredse kunder, men også fordi vi har et stort fokus på de kvalitetskrav, der forbindes med det moderne byggeri i dag.

Kompetente og professionelle medarbejdere

Hos Entreprenør Tonny Gammelby kan du forvente engagerede medarbejdere, der lægger en stor ære i at udføre dit projekt til perfektion uden fejl eller mangler. Vi kommer med råd og forslag til, hvordan dit projekt skal løses på den bedst mulige måde, og den gode dialog til kunden opretholdes under hele udførslen af projektet.

Personlig og individuel service er noget vi vægter højt, og for os er ingen arbejdsopgave hverken for stor eller lille. Vi klarer det hele! Vi tilstræber altid at være din foretrukne entreprenør uanset hvilken type entreprenøropgave, du skal have løst.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi arbejder blandt andet i Møldrup og Viborg.

Landbrug

Vi arbejder indenfor alle dele af landbrugsbyggeri og har egen maskinpark til opgaverne.

Jordarbejde

Etablering af jordvarmeanlæg og alle former for støbearbejde udføres. Grave – og vejanlæg laves med egen maskinpark. Læs mere her.

Se billeder her

(+45) 20 23 83 08 info@tonnygammelby.dk