Kloakarbejde i Hobro

Har du problemer med kloakken, finder vi den rigtige løsning

Vi gætter på, at du oftest tænker på din kloak, når der er problemer og ellers ikke skænker den en tanke. Sådan skal det også være, for når det handler om kloakker, så er vi hos Tonny Gammelby eksperterne. Selvom din kloak for det meste er usynlig, er den en helt vital del af dit hus. Det er vigtigt, at du passer på den og også tilpasser den løbende.

Tonny Gammelby er din kloakmester i Hobro. Får du brug for hjælp med de opgaver, der opstår omkring din kloak, så er vi klar.

Konkrete projekter kan være:

  • Kloakspuling
  • Separatkloakering
  • Nyanlæg af kloak
  • TV inspektion
  • Omfangsdræn
  • Højvandslukke

Hvad handler alle disse opgaver om, tænker du sikkert?

Når vandet skal væk fra huset

Din kloak skal lede regnvand og spildevand væk fra huset. Hvis kloakken ikke kan det, kan vi spule kloakken – måske efter en TV-inspektion, hvor vi fastslår tilstanden af kloakken. Hvis det står galt nok til, kan der blive tale om nyanlæg af kloak.

Mange steder vil man gerne opdele spildevand og regnvand. Det kaldes separatkloakering.

Når vandet ikke må trænge ind

I de senere år er vi begyndt at se flere problemer ved skybrud. Er kloakkapaciteten for lille, kan regnvand ikke bortledes, og kommer tilbage gennem kloakken. Vil du undgå det, så etablerer vi et højvandslukke. Kommer vand den forkerte vej i kloakken, lukker det, og du undgår vand i kælderen.

Et andet problem er, at regn og fugt trænger ind gennem husets sokkel og skaber fugtproblemer inde i huset – oftest i kælderen. Et modtræk er etablering af omfangsdræn, sådan at den indtrængende væske ledes væk gennem kloakken i stedet for at skabe fugt i huset.

Dette er nogle af de opgaver, vi arbejder med hver dag. Kontakt os hos Tonny Gammelby, hvis du vil vide mere.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 23 83 08 eller skrive en e-mail til info@tonnygammelby.dk.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et uforpligtende tilbud