Din entreprenør i Hobro

Skal du have gravet ud til sokkel, til en silo, lavet gulvskæring, grave- eller jordarbejde, beton- og støbearbejde eller have hjælp til nedrivning? Så er entreprenør Tonny Gammelby ApS firmaet for dig.

God kvalitet

Vi udfører arbejde i højeste kvalitet, uanset opgavens størrelse.

Hurtig respons

Vi er altid klar til, at hjælpe og rykke ud til en opgave.

Kontakt os

Har du brug for et uforpligtende tilbud på dit projekt? Kontakt os i dag

VI TILBYDER

Alt i entreprenørarbejde

Som virksomhed råder vi over en stor maskinpark og et hold af dygtige og veluddannede medarbejdere. Det betyder, at vi kan løfte en hvilken som helst opgave – stor som lille. Nedenfor kan du se et udsnit af nogle af de mange opgaver, vi arbejder med som din professionelle entreprenør i Hobro:

Som moderne entreprenørfirma med mange års erfaring i branchen udfører vi alle former for entreprenørarbejde både for private og erhverv.

Som din entreprenør i Hobro kører vi ud til et stort område fra Viborg til Aalborg – og vi kommer også gerne ud til dig, hvis du har brug for hjælp eller vejledning til et projekt fra en kvalitetsbevidst og erfaren entreprenør.

Kontrol og høj kvalitet

Som firma lægger vi vægt på, at tingene altid er i orden. Vi har certificering og har kvalitetskontrol på alle de opgaver, vi udfører for dig som kunde. Det betyder, at du med os altid får arbejde af højeste kvalitet, samt grundig og fyldestgørende rådgivning, så vi er sikre på, at der bliver valgt de rette løsninger til hver enkelt opgave.

Vi favner bredt og arbejder både inden for landbruget, med nybyggeri og anlæg af veje og andet som fx etablering af moderne og tidssvarende jordvarmeanlæg.

Kontakt din entreprenør i Hobro for rådgivning eller tilbud

Kan vi hjælpe dig med rådgivning eller udførelse af entreprenøropgaver? Da er du meget velkommen til at kontakte os. Når vi har set på opgaven, laver vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.